tiistai 3. heinäkuuta 2012

Pakollista taukoa pukkaa...

Oliskohan tää nimeltään sairaslomaa harrastuksesta vaikkei oo käynynnä lekurilla? Miun jos kenen pittäis jo tietee, et minkä urheilussa voittaa sen terveydessä aina menettää. Piäsin viime keskiviikkona viimenkin pelloomaan yhtä lempilajeistani elikkä pesäpalloo. Ja kuinkas ollakkaan, sain sitten het aluks urheiluvamman. Tul nimittäin melkosella voimalla pesäpallo oikian käden kyynärpiähän, puolittain niinko kynärtaipeeseen. Ja vaikka ylleensä en kivusta itke, niin voe tokkiisa jotta suatte uskoo, et itkuu viänti tää eukko. Vuan eihän siinä mittään, peli jatku het ko alko sormet tuas toimii. Heitot ei oikeen lähtennä sen jäläkeen mut etukentällähän mie kopparina olinkii. Lyönnit läks kyllä ja osuma tarkkuus parani sattaan rosenttiin.

Noh, iltasellahan mie sit viel yritin neuloo vuan ei se oikeen tuntunna hyvältä. Ja sit alkokin muutaman yön torkkumis jakso. Ei tarvinna kauhiasti nukkuu ko sattu kyynärpiähän niin makiaan. Ja eipään oo tarvinna kästöitäkkään tehä viikkoon. Yritin mie eilen tuas virkata vähän aikoo ja sit neulookin vuan ei siijä. Jotta pakollinen tauko nyt tul ja uusia töetä ei oo viel esitellä. Vähän häntä ketuttaa vuan minkäs mahat. Hyvvee on jo se että suan nukkuu yöllä mut eipä se auta paljua ko sormet syyhyvvää kästöetten perrään.

Jotta katellaan ny kui kauan tä miun "sairasloma" ny kestää. Toivottaan jotta pian tuas pallaan hommiin. Sihin asti: aurinkoisia kesä päeviä toivottaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti