perjantai 13. syyskuuta 2013

Minkä urheilussa voittaa...

...sen terveydessä menettää.

Ja niinhän siin tuas kävi Pikku Pirulle notta urheiluvammoo se pukkas. Kävin häntä pelloomassa pesäpallova tossa toissa päevänä. Ehän siinä muuten mittään vuan olimpa häntä lukkarina. Ja kui ollakkaan ykkös vahti sattu olleen oekeen nasakka heittäjä (ja serkkupoejan pahalaenen kaeken lisäks). Tulla napsahti kaks kertoo sammaan peukalloon se pallon pahalaenen. Ja aikasta lujjaa tulkin. Peukku ol turtana ja tohjona vuan peli jatku silti. Nätistihän se alko jo siinä sinertää ja näöttihän se turpoovanki pikkasen. Kotia ko tul niin jomotti ihan kivasti. Elikkä tässä ollaan ny sitten par päevee ollunna peukku paketissa. Ee se ennee turvota vuan mustoo löytyy ympär peukkuu. Ee sihin koskekkaa ennee muutako sillo ko yrittää jostain ottoo kunnolla kiinne. Mut neulomista se ee oo estännä :)

Tässä pukkookin tuassiisa nuita joululahjavisijoeta piähän. Suapa nähhä kui sitä kerkee kaeken totteuttoo. Kohta piässöö jo ens mäestä alottammaan ko tuo oma neule onnii jo viimestellyy vaelle valamis. Se notta kannattaa muutos joskus kokkeella iha vuan tuurilla onnistasko. Ellikkä Pikku Piru heetti tuolla nuamakirjassa yhessä ryhmässä ilimoolle jotta tarvihtas tyroksii. Ja het yks mukava setä ilimottel notta hällä olis. Nii vaehto tyroksi ja kahveepaketti omistajii. Saen häntä viimenniin kätevän apulaesen näehin kästyöhommiin.

Että siinäpä ne on samassa kuvassa uus apuväline ja rojekti sekä Pomo. Mie sanon kissille notta se ee oo siun makkuu alusta eekä kynssiinterotus laata. Ja mitteekä tek kissi? No niinpä nii:


Että eepä muuta ko hyvvee viikoloppuu vuan

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti