perjantai 11. lokakuuta 2013

Paistaa se päivä risukasaankin...

...ja onni potkii persauksille.

Nimittäen notta Pikku Piru on tuassiisa Valtion leipää "lusimassa" ;) Ehtimpä olla tuas sen kuukkauven kotona työttömänä ja johan ne perrään soettivat. Kysyvät notta tuutko takas vae ootko jo tottunna löhhöillyyn. Mitteepä luulette Pikku Pirun vastanneen? Ehän tää tietennii oo ko tuas kolomen kuukauven pesti mutta näenä aekoina kaik on otettava vastaan mikä annettaan. Pätkälle pätkätöetä niih ;) Elikkään sitä ollaan tuassiisa Oikeusministeriön palkkalistoella ja vuoten loppuun asti. Tilantteet ellää ja muutoksen tuulet puhaltelloo tuolla toimistolla päen. Vuoden vaihteen jälkeen se onnii sit Mikkelin oikeusaputoimiston tilalla Etelä-Savon oikeusaputoimisto. Notta ehän sitä tiijä mittee se tuas poekii meitille. Oon naoranna notta saen ensteks oekeen jalan valtion ove rakkoon, sit hivutin sinne oekian kankun ja nyt työnsin jo vasemman koevenkin :) Kahottaan luikahanko joku päevä kokonnaan siitä ovesta sissään.

Saenhan mie jottain tehtyykin sen "loma" kuukauven aekana vaekka se peukalo olkii paketissa. Ehän tuo oo vieläkkään kunnossa vuan nyt ee arvoo liäkärriin pahemmin männä tuon taatta. Se suattas olla peukalo tuas paketissa ja saeraslommoo. Ja sillo mie ottasin kyl itkupotkuraivarit. Mutta kuitenniin, saen tehtyy yhen erikoisimman tillaustyön. En oo viel tuollassii tehnä ja aeka koomisen näköset ne on mutta tuotekehittely ol tarkkoo. Tillaaja suunnittel ne ja toimitti kuvan kätösistään ja tässäpä se lopputulos sitte on: lehenjakajan lapaset

 Tillaaja ei oo viel sovittanna näetä mut on kyl kuvan nähnä.

Ja erikoeset neulleet sarja jatkuu. Tekkeillä on niäs tytsylle ratsastuslapaset. Sellasiakkaan en oo ennen tehnä joten suapa nähhä millaset niistäkkää tulloo.

Notta sellastapa sitä tuassiisa.
Syksyistä viikonloppuu ite kulleekkiin

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti