sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät toi, kevät toi...

Niin että mitteepä toi tullessaan muuta ko pihahommat ja sen hulluuven ;) Takapihhoo piäs viimeenkin ruapsuttelemaan ja kissit naotiskel antaamuksella ulkoilusta. Tasan sihin asti ko otin niijjen harjan esille tarkotuksena vähän siistata tuo turkki kevväisempään näkköön. Sillon läks ja piilloon. Kollipojalta sain lopulta ies vähäsen lintuloille pesän rakennus materiaalia.

Takapihalla pilkottaa jo reippaat raparperin alut, ponkasin ne torstai uamuna. Ja ko pikkasen mustaherukka pensasta hipasin niin tul vieno herukan tuoksu jo nennään (vai liekkö kuvittelin koko jutun). Torstaina näjin työmatkalla yhellä pellolla joutsen pariskunnan ja illasta viis kurkija lenteli meitin talon yläpuolella. Tuossa pihhoo kuoputellessa suunnittelin vähän uusia juttuja. Siis tuonne takapihalle nääs. Ajattelin näjetsen josko siirtäs yhtä omenapuun taenta, mistee hää liennöö alun alkujjaan pihalle tulna. Joko se on tuon miun kiäpijöomenapuun penikka tahi sitten muualta lennähtännä tohon pihalle. Kuitenniisa hää on kasvanna vaivihkoo niin isoks et se pit jo viime kesänä vaehtoo tilapäesesti paremppaan paekkaan. Ja nyt olis esissä uus vaehto. Ja sithän miulla on olna suunnitelmissa jo pitemmän aekoo tehjä pihalle sellanen pien "koristelampi", sen mie kyl nyt lopulta totteutan.

Kevät toe mukannaan rahan kuluvakkiin. Viime sunnuntaina pistäyvyttiin mukuloitten kanssa kaupuntissa ostelemassa pikkasen kenkijä. Poitsu ko pisti kasvuvaihteen tuas piällensä. Pit ostoo jalis nappikset, lenkkarit, sisäpelikenkät ja kumisuappaat kerralla ja tytsylle viel lenkkarit. Nappisten suhteen käö uskomattoman hyvä tuur, ne suatiin kirpparilta eurolla. Vuan muut kenkät tul maksammaan melekeen sata eurova yhteensä vaek ol alennus kuponkijaki. Ja nyt viel pitäs häntä ostoo uuvet pyörättii mukuloille. Noh, niissäki turvauduttaan käytettyihin vehkeisiin mutta kuitessiinki niihinki männöö muutama satanen rahhoo. Ee oo ain halapoo huvija olla kahen kasvavan esimurkun yh-äeti. Vuan onneks ne on kasvatettu jo vauvvoista asti kierrätysperiuatteeseen. Iliman kalliita huipputuotteitakkii selevii henkissä ;)

Tässä ko tää kevät ny tulloo kohinalla niin esittelempä yhen lahjan jonka tehin marraskuus kaverille synttäri lahjaks. Soppii niin kevvääseen tuo väri ja ko lahjan suaja oottelloo kovasti kessee jotta piäsöö kunnolla lahjoosa käyttämmään.


Jotta eekun pihahommiin immeiset kevväästä naottimmaan
:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti