keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kevättä ilmassa

Se on notta kevättä pukanna tuas tulemaan. Aenaski tuon rapakelin muodossa. Yö pakkaset on onneks olna viel vallassa ja ihan mahitonta röpäkköö ei viel ou olna. Mut pikku hiljoo alkaa tuo piha olla sellasessa kunnossa että venettä tuas kaevattaan.

Pikku Piru kävi tuas kevvään kunniaksi ihmettelemässä Käsityömessuja ja antiikkimessuja viime viikonloppuna. Ja ihmettä ol jo se, että piästivät viel poes sieltä antiikkimessuilta eevätkä ottanneet näyttelyesinneeks. Käsityömessuilta tul sualiiks helmijä ja riipuksia ja mosaiikkilaattoja. En häntä viel tiijä mittee niistä suap aekasiks mut jottain itejoita on jo alakanna pukata. Se on näjemmä vuosi vuodelta vuan lissääntynnä tuo korumyynti noillaki messuilla. Mutta piäasia ol irtiotto arjesta. Ja se tul tarpeeseen.

Kevvään rojektina on neulova loppuun syksyllä alotettu liivihame tytsylle. Malli löyty yhestä vanhasta lehestä ja väri vaehtu tytsyn lempiväriks. Toenen helemakappale on jo valamis ja toenen melkeen valmis. Sit puuttuuki yläosat ja viimeistelyt. Jotta puikot kilkattaa tuassiisa :)
Kaoniita kevät päeviä kaekille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti