keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hän on täällä tänään...

... Pikku Piru on palanna pajalleen.

Se on notta hurraa huuvon paikka ko Pikku Pirun peukku parani lopultahhiin. Tuas suapi neuloo väkertee ja mikä parrainta, eka kertoo kolomeen kuukaoteen pelasin häntä sählyy iliman peukaloteippaoksia. Tästä se lähtöö. Rojekteja on pukanna piällensä ja visioita paokkuu ja par tillaustakin seisoo uotoksillaan. Alakaa paenaa urakat piälle ko yrittää paekata tuotanttoo. Vuan eeköhän tässä kerkee ko sitä ollaan tuassiisa kottiin jiäty. Elikkään työttömijä ollaan tuassiisa. Suap nähä notta kuinka kaovan tällä ruppeemalla istuttaavat kotona. Se ee kyllä olna tällä kertoo heleppova tuo kottiin jiänti. Otti aika lujille. Mutta tässähän tuota o alkana päevät kulluu muutaki ko hohhaillessa ympyrrää. Kot hommia olis tokkiisa tehä vuan jotensakki ee hotsita. Kästyöt pittää mielen virkiänä ja sit ko uattelloo notta noi musikat tarvihtoo minnuu välillä kotonahhiin niin sehän se tolopillaan pittää. Rahhoohi ko viel saes niin hyvihä tässä männöö. Mut kyl mie sinne töehinnii mänisin vaek het.

Kevättii alakaa kohta kurkkii nurkantakkoo. Tae ainahhiin niin mie aasselen. Vae mikä lie vaevannoo tuas Pikku Pirruu. Levotonta olloo pukkovvaa tuas. Hyvvee tässä o se notta pitkkään jatkunna synkistely kaosi o näemmä selätetty. Syvämen surut helepottanna ja muutennii. Se o viel vähä keske tuo luopumisen työstäminen vuan eeköön tuohii pian helepota. Avvoimin mieli ja silimin männään kevväälle vuan nyt suap jo jiähä turhat höörymiset noihin ukon retaleihin perrään. Jos ee Pikku Piru kerta tälläsennään kelepo niin ee sit, olokoon.

Pikku Pirun paja o puahtanna toillaan urakalla tätänykkyy noeta hommia nii jotta hartiattii o jumissa. Vuan omppaan liki valmistahhiin tulna. Kummipoeka suap synttärlahjaks villasukat ja systerihin suap joululahjasa tae siis nythä se onnii sit synttärlahja. Ja par muuta työtä sit onnii viel vaeheessa ja tillaokset viel alottamatta. No yks tillaus o alotettu vuan oon vähä epävarma notta kelepooko väri ja pitäs viel tarkistoo pien hienosäätö. Mutta näillä mennään. Ja ohan miul oma apulaenennii hommissa. Pikkase vuan tahtoo enämpi olla hijaste ;)Että eepään siinä tuas sen kummempoo. Puttous-Antskun sannoen: Mie melekeen romahin mut hitokseen mie saen ihtein kassaan ;)

Notta aorinkoesta pakkaspäevee immeiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti