maanantai 10. maaliskuuta 2014

Mie romahan...

... tai ei vaiskaan, en mie romahakkaan.

Pikku Pirulla on pukanna olemaan sen verti kiirusta pajalla notta tää bloggaaminennii on jiännä ihan retuperän veepeekoolle. Mänt tuo tammi ja helmikuu nuita rästitöetä tehessä. Siel olt tuas vakat puolillaan puol valamiita töetä jotka piti ensinnäen suaha valamiiks, ennenko lupa tul uusia alotella. Välliin sit tietenniin sitä sortu kokkeilemmaan synttärilahjaks suahun kirjannii ohjeita. Vuan nyt olis sitten tarjolla vaikka mitä ko vuan käyttäjiä löytys. Ja osahan olkii joululahjoja jotka jäivätten olosuhepakosta tekemäti.


Elikkään tuossa on tytsyn ratsastussukat ja paksummat ratsastuslapaset joihinka pit ehtiä pukinkonttiin. "Junasukat" olt niinko sellanen vältyö. Ja tietenniin ko iski tuo muakuntalapasten vimma niin olthan ne värkättävä poitsulle Mikkeli lapaset. Osimoilleen näin ;)


Ja sitten vihtoin ja viimmein valamistu sehhiin par vuotta sitten vauvakuumeessa alotettu setti. Makkuupussi, tumput, myssy ja pullonlämmitin. Nyt ko vuan joku tehis käyttäjän näille.


Ihanainen isosiskoin osti miulle synttärilahjaks tälläsen kirjan (sain ite valita lahajain) ja olthan se sit kokkeiltava kuin ne ohjeet pelittää.


 Vanha Rouva ja Saara Josefiina Aurora (elekee kysykö nimestä, tytsyn keksimä).
 

Ja viimmesin huigee idis: Antsku-Bantsku ;)

Ny o sitte tekkeillä meitin mammalle äetiinpäevä lahja pyynnöstä. Tulloo lyhythihanen neulepusero Kotiväki langasta. Kiiruulla sitähiin tehhään notta saes tään kuun aikana mahollisimman pitkälle sen. Tässä tehessä ihastunna malliin siinä määrin jotta taijanpa värkätä itellehiin samammoisen vuan er värisenä. Mamma suap valakeen ja mie tahon vaalleen vihreen, tietennii :)

Syy tälle mahittomalle neulehopulle o ihan selekee. Pikku Piru pallaillee tuttuun työhösä 1.4. Tosin kysseessä on vuan 4 kuukauven pesti tälläerree (näillänäkymin) mut tyhyjee parempi sehhiin on. Kaik otettaan mikä annettaan nykyjään. Ja mää tiiä jos se vaikka siitä viel jatkussii. Toevo ellää viel ;)

Että eeköön siinä tuas olna kuulumisia kerrakseen pajalta. Pallaillaan tuassiisa astialle ko valamista suahaan näätille jos ee jo aekasemminkii.


Naottikkaa kevväästä immeiset

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti