perjantai 1. kesäkuuta 2012

Visioita pukkaa...

Voi käpy!

Tään hörhön ei pitäis kyllä ikuna nähä mittään mikä liittyy käsitöihin tai askarteluun. Niinhän siinä taas kävi että visioita alko pukata Pikku Pirun pikku päästä ja se män ja osti muutaman kilon trikookudetta. Sit sitä istuttiin parikin tuntia olkkarin lattialla ja manattiin ko yritettiin saada ne pari vyyhti sotkua siisteiksi keriksi. Mutta mie voitin kokonaisluvuin 23-0 elikkä 23 kerää kahdesta vyyhdistä. Ja sit eikun koukku nro 10 kätöseen ja hommiin. Mielenkiinnolla ootan tullooko siitä yhtään miun vision näköstä, siitä lopputuloksesta nimittäin. Oman mielenkiintonsa hommaan tuo nuo kissi kaverit jotka tuumas jo kerintä vaiheessa että hyö halluu olla suureks avuks. Vaan mie en oikeen ollu sammo mieltä heitin kanssa. Ja virkkoominen on myös luku sinällään ko vanhempi kisseistä tahtoo olla nois kerissä kiinni. Vaan kyllä se siitä.

Virkatessa myös sit pukkoo koko ajan uutta visiota ja näil näkymin sitä pittää ens viikolla käyvä ostamassa lissää tota kudetta. Ja siin voipi käyvä niinkin että miun kutteet hupennoo ko silmä välttää. Tyttäreni jo kyseli että saako hääkin virkata noista kutteista. Pithän se luvata et jos tähettä jääpi nii hiän suap ne itelleen. Joku tolkku täs kuitenniin pitäs suaha itelleen ko on tullu haalittua noita tilaustöitäkin muutama ja sit on hiukan vaiheessa muutama muu työ. Hörhö ko on.

Vaan niin se sit kesäkin tulloo ja lapsosten loma alkaa. Huomenna tää äippä tuas niiskuttaa kevätjuhlassa ja haikailee ko äiskän pienet onkii jo niin isoi että. Mihin miun vauvat on hävinneet?

Mutta ei siinä auta itku markkinoilla. Hyvää viikonloppua ja kevätjuhlia/lakkiaisia/valmistujaisia mitä nyt kelläin on esissä.

Aurinko terveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti