tiistai 12. kesäkuuta 2012

Visioista toteutukseen :)

Siitä se ajatus sitten lähti, sitä mattoa virkatessa. Piti kokkeilla pien kori ensin ja sitten ostaa lempiväriä kudetta. Ja eiko hommiin. Ei ollu ies mittään mallia tahi ohjetta, ihan vuan omasta pikku piästä tuas pukkas mallia. Ekaks synty tollanen ostoskassi. Ja hyväksi jo havaittu:

Täytyy kuitessiin tunnustaa, että kuva on hiukan lavastettu :). Nostin ton meitin kissin tonne kassiin mut kyl hää ihan itte tykkäs, että siel on hyvä muatakin. Kassia on jo parikin kertaa käytetty kaupassa ja toimii ko unelma. Ja eihän se tietty olis Pikku Pirun pikku piä, jossei sieltä het pukkois uutta visiota entistä totteuttaessa. Elikkä siinä sitten asiasta innostunneena otinpa ja näpräsin sitten tälläsennii:

Ja het viritin koristeetki paikalleen :). Jo joitakin vuosia sitten totesin, et miusta on tulna vanha ko iski käsilaukkumania. Nyt se mania näemmä on jo piäsnä näin pahaks. Mutta mitäpä tuosta, eikun porskutettaan etteenpäen.

Tässä onkii hyvvee aekoo värkkäillä näihin visioitten parissa ko mukulat on viel tään viikkoo leirillä päevät ja ens viikol viel par päevee partioleirii. Välillä jos vaikka käyttäs tuota koukkua nuero 3 ja tekis noita amigurumeja. Niitä sitten esitellään koha sarja on valamiina, että palattaanpa astialle tuonnempana.

Jotta tihkusatteista kesäpäevää vuan kaikille

1 kommentti: