tiistai 5. kesäkuuta 2012

Valmistakin tulloo joskus.

Se on se käsityöhörhön ongelma et on liian vähän aikaa ja liikaa visioita. Monta ompi työtä kesken mutta jottain aina valmistuukin. Ja sainhan mie enstöikseni valmiiksi sen kokeiluni trikookuteen ja virkkuukoukun kanssa. Tällänen siitä tuli:

Täytyy myöntää, ettei se nyt oo ihan ko Strömsössä mutta kuiteskin. Terassimatto 140 x 60 cm. Ja siin olis olevinnaan purjelaiva tos matossa. Miul on meinaan takapihan teemana merihenkisyys ja tietenkään en sit voena tyytyä aluks tekemmään mittään perinteistä pyöreetä mattoo tahi ees raidallista, vaan het piti viäntee siihen jottain kuviota. Ja sen siitä sitten sai palkakseen. Vaan enpä lannistunna, vaan kävinpä ostaa paukasemassa eilen puoltoista kiloa uutta kudetta ja se on jo keritty ja alotinpa sitten jo uutta juttua tehä. Siihen palataan sitten aikanaan.

P.S. Luulisin että toi terassinmatto on kuiteskin liki täydellinen, ainaskin meitin kissien mielestä. Meinaan ko jo tekovaiheessa vanha rouva totesi matontekeleen olevan hälle passeli, vai mitteepä tuumailisitte? :)

1 kommentti: