torstai 21. kesäkuuta 2012

Vihaisia lintuja liikkeellä...

Jahas, sitä on nyt sitten jääty koukkuun ja kirjaimellisesti :) Siis enpä olis uskonna että vihaiset linnut voep viijä sitten meikäläisenkin mennessään. Mutta niin vuan on piäsnä käymään. Ajatushan läks siitä että sain tillaustyön tehä virkkaamalla Salama McQueenin ja Martin. Valmista ohjetta en löytännä tähän hättään, joten tuas alettiin pähkäillä ja sovitella. Ja tulos oli, jotta Salama synty ja Martin kohalla pit todeta ettei rahkeet riitä (vielä). Kaipa sen tunnistaa:


Tillauksen tekijä pyys sit Martin tilalle Angry Birdsiä. Ja miehän tartuin haasteeseen. Tuli yks lintu ja sit toinen ja sit niitä lehahti koko parvi. Ja toinen ja kolmas parvi. Lintuja synty kahta eri kokoa. Isompi on halkasijaltaan n. 7 cm ja pienempi n. 4,5 cm. Pikkusten parvesta puuttuu vie toi tyttölintu. Pienissä on sellanen ripustuslenkkikin. Lanka on Novitan Miami ja koukku nro 3. Jotta kirjaimellisesti taisin joutua koukkuun ;)



Kotirauha on sitten männyttä tällä hetkellä. Mukuloitten leirit on loppunu ja sen mukasta mekkallaa kyl sit piisaa. Partioleiriltä tuli kottiin hieman kosteita, hieman nuhjusia, hieman haavoittuneita ja hieman väsyneitä sankareita mutta ah, niin onnellisia ja tyytyväisiä. Nyt sit äiskän hermot kärsii ja toivottaan, että ilimat muuttus paremmiks, jotta piästäs mahollisimman paljon ulkoilemmaan.

Että ei muuta ko oikeen leppossaa keskikesän juhlaa kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti